De levering van Sanitair Supplies

Voor de levering van sanitaire artikelen, werken wij samen met Intitial Hokatex en CWS. Door deze samenwerking kunnen wij u de beste producten aanbieden w.b. sanitaire hygiëne, tegen een zeer gunstige prijs. Wij leveren o.a. handdoekautomaten, toiletrolautomaten, schoonloopmatten, zeepdispencers, geurverstuivers en handdroogsystemen.

U kunt deze apparaten zowel kopen als huren. Huurt u de apparaten dan zijn deze inclusief levering van producten, service en onderhoud, alsook gratis reparatie en vervanging. Door het aangaan van het servicecontract heeft u nooit onverwachte kosten.

Heeft u al eigen voorzieningen? Ook dan leveren wij de navullingen van alle bekende merken zoals: Lotus, Tork, Vendor, Citroen air, Satino, van Houtum en nog meer.

Heeft u al gekeken onder ons kopje "bestellen van producten, materialen"?
Daar vindt u een overzicht van een aantal producten. Het gaat hier om professionele milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor een zeer gunstige prijs. Omdat er nog wel eens prijswijzigingen plaatsvinden, zijn alle prijzen bij ons op aanvraag. Dit aanvragen van prijzen kunt u ( bij voorkeur) doen per mail, wij zullen hierop dan binnen enkele dagen antwoorden.

Graag geven wij u ook advies als u een van onze producten wilt gaan proberen!
Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op...

Al onze diensten kunnen zowel op contractbasis als op afroep worden afgenomen! Slechts een aantal diensten hebben wij op de website nader toegelicht. Natuurlijk zit er nog meer in ons pakket, een vrijblijvende offerte maken wij dan ook graag voor u. Alles omtrent schoonmaak is bij ons bespreekbaar!

Johan Buiting, BK Schoonmaak Plus