Reguliere schoonmaak

Een schone (werk)plek draagt bij aan een prettige sfeer, positieve uitstraling en een gezonde, hygiënische omgeving. BK Schoonmaak Plus heeft alle professionele middelen en vakkundige medewerkers in huis voor een optimaal eindresultaat.

Het dienstenpakket van BK Schoonmaak Plus bestaat o.a. uit het dagelijks schoonmaakonderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, (zorg)instellingen, scholen, etc. Ook hebben wij jarenlange ervaring in de recreatieve sector, zoals het schoonmaakonderhoud van vakantieparken, hotels, zwembaden en sauna's.


De voordelen van Dag-schoonmaak

Waarmee wij hele goede ervaring hebben, en dit dan ook graag promoten bij onze klanten, is de Dag-schoonmaak, de voordelen hiervan zijn:

  1. Een nog schonere werkplek door een gekende collega schoonmaak. Dit doordat direct overleg mogelijk is en hierdoor meer betrokkenheid ontstaat.
  2. Een energiebesparing van gemiddeld bijna 10%.
  3. Er overdag betere en meer mogelijkheden zijn om aan goed personeel te komen, denk hierbij ook aan moeders met schoolgaande kinderen.
  4. Geen sleutelafgifte of afspraken over beveiliging.

Al onze diensten kunnen zowel op contractbasis als op afroep worden afgenomen. Slechts een aantal diensten hebben wij op de website nader toegelicht. Natuurlijk zit er nog meer in ons pakket, een vrijblijvende offerte maken wij dan ook graag voor u. Alles omtrent schoonmaak is bij ons bespreekbaar!