De levering van sanitaire artikelen

Voor de levering van sanitaire artikelen, werken wij samen met diverse partijen. Door deze samenwerkingen kunnen wij u de beste producten aanbieden w.b. sanitaire hygiëne, tegen een gunstige prijs. Wij leveren o.a. toiletpapier, toiletrolautomaten, handdoeken, handdoekautomaten, schoonloopmatten, zeepdispencers, geurverstuivers en handdroogsystemen.

U kunt deze apparaten zowel kopen als huren. Huurt u de apparaten dan zijn deze inclusief levering van producten, service en onderhoud, alsook gratis reparatie en vervanging. Door het aangaan van het servicecontract heeft u nooit onverwachte kosten. Heeft u al eigen voorzieningen? Ook dan leveren wij de navullingen van alle bekende merken.

Neem contact met ons op, bij voorkeur per mail, voor een overzicht van een aantal producten.
Aangezien er nog wel eens prijswijzigingen plaatsvinden, zijn alle prijzen bij ons op aanvraag.

Aanpak en advies

Graag geven wij u ook advies als u een van onze producten wilt gaan proberen! Mede door de samenwerkingen die wij hebben blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakproducten en dit delen wij maar al te graag met u. Uiteraard denken wij ook graag mee op het gebied van milieuvriendelijkheid, met betrekking tot aanpak en producten.